Over Laumen 

Rolluiken en zonweringen vergen vakmanschap. Professionele fabricage, toegewijde assemblage, secure montage. De vakbekwame medewerkers van Laumen beheersen dat métier tot in de vingertoppen. Al meer dan 40 jaar! Op 29 november 1979 startte Jo Laumen met een kleine showroom en 1 montagebus in de Dorpstraat te Simpelveld.

Verbouwing en nieuwe generatie

Na een korte periode met 1 monteur te hebben gewerkt kon het bedrijfje al snel uitbreiden met een tweede monteur en binnen een half jaar was ook al een technische medewerker ingeschakeld. Zo groeide het bedrijf in de loop der jaren uit en kon in 1983 het pand op de huidige locatie worden gekocht.

In 2000 is zoon Frank als tweede generatie in het bedrijf gestapt en in 2001 werd het huidige pand grondig aangepakt en verbouwd tot een zeer modern bedrijfspand met een showroom van 250 m2.  In 2008 is de showroom verder uitgebreid met nog eens 50 m2 en in 2011 heeft Frank Laumen het bedrijf officieel overgenomen. Sindsdien wordt de showroom jaarlijks aangepast aan de nieuwste trends en mogelijkheden. In 2019 is het 40 jarig jubileum gevierd en in 2021 is Laumen uitgeroepen tot beste zonweringsbedrijf van Nederland !

Op dit moment bestaat het personeelsbestand uit 18 eigen medewerkers die iedere dag in de weer zijn om de producten met de grootst mogelijke zorg te verkopen, meten, assembleren en te monteren.

Specialiteiten

Specialiteiten worden in eigen beheer vervaardigd, zoals markiezen en speciale constructies. Bij andere producten leveren gerenommeerde fabrikanten het basismateriaal. Laumen bouwt een rolluik of zonwering exact op maat van de klant. Want elke order is puur maatwerk, tot en met de vakkundige montage. Deze aanpak is Laumen op het ondernemingslijf geschreven.

De bedrijfsnaam staat borg voor vakwerk, tot in alle details en Service wordt hier nog met een hoofdletter geschreven!

Neem een kijkje bij ons binnen